bestellen|verzenden

Wij leveren  alle producten uit voorraad.  Bestellingen op werkdagen worden binnen 48 uur door ons verwerkt en verzonden, de levertijd is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

Wij versturen uw pakket met de pakketservice van PostNL. Zodra uw pakket klaar voor verzending is ontvangt u van PostNL een e-mail met de pakketcode. Hiermee kunt u de status van de verzending vanaf de volgende werkdag volgen. PostNL bezorgd van maandag tot en met vrijdag, niet op zaterdag.

De producten worden altijd zorgvuldig ingepakt, zodat de kans op beschadigingen tijdens het transport zo klein mogelijk is. Om de kosten voor u laag te houden en het milieu te sparen maken wij vaak gebruik van gebruikte dozen.

Alle prijzen die op onze website staan zijn inclusief 21% BTW

Verzendkosten
Nederland € 5,95

Retourneren
Indien een besteld product niet naar wens, kunt u dit kenbaar maken door het ingevulde herroepingsformulier (Modelformulier_voor_herroeping) te retourneren,  binnen 14 dagen na ontvangst van het product. De kosten voor retourzending van het product komen voor rekening van de koper.  Het product dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn.

Verpak het product goed, zodat deze niet kan beschadigen tijdens het transport en verstuur uw retourpakket altijd via het postkantoor, u ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te traceren. Het door u betaalde bedrag, inclusief verzendkosten  zal binnen 14 dagen na herroeping  aan u terug worden gestort.

Afhalen
Dijk Tuindecoraties heeft naast de webwinkel geen ‘gewone’ winkel. In principe kunnen artikelen niet worden afgehaald, slechts bij hoge uitzondering bieden wij deze optie. Wilt u een artikel afhalen, neemt u dan eerst even contact op via de mail.